Your Cart

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

A SARMELO SRL, székhelye Bukarest, 3-5 Heliade Între Vii utca, 2. szektor, tudatában van annak, hogy fontos az ügyfelekről/leendő ügyfelekről gyűjtött információk védelme, különösen az olyan információké, amelyek alkalmasak az Ön, mint egyén azonosítására (“személyes adatok”). Ez a dokumentum szabályozza az ilyen információk gyűjtésének és felhasználásának módját (a 677/2001 törvény rendelkezéseivel összhangban). Ezt a dokumentumot rendszeresen felülvizsgáljuk, hogy lépést tartsunk a változásokkal. Az ügyfelek/leendő ügyfelek észrevételeit és javaslatait szívesen fogadjuk a tel. 0765 439 186 vagy e-mailben: office@aondeco.ro.

Alapelvek

A személyes adatok kezelése jóhiszeműen és a hatályos jogszabályi rendelkezésekkel összhangban történik.
A személyes adatok gyűjtése csak meghatározott, egyértelmű és jogszerű célból történik, és a további feldolgozás nem összeegyeztethetetlen ezekkel a célokkal.
A feldolgozásra kerülő személyes adatok megfelelőek, relevánsak és nem túlzott mértékűek a gyűjtés céljához képest.
A feldolgozásra kerülő személyes adatok pontosak és szükség esetén naprakészek.
A személyes adatok tárolása nem tartható tovább, mint amennyi ahhoz a célhoz szükséges, amelyhez azokat gyűjtötték.
A személyes adatok feldolgozása az érintettnek a 677/2001 törvényben előírt jogainak megfelelően történik.
A szükséges intézkedéseket megteszik annak biztosítására, hogy a gyűjtés és feldolgozás célja szempontjából pontatlan vagy hiányos adatokat töröljék vagy helyesbítsék.
Megfelelő technikai és szervezési (eljárási) intézkedéseket teszünk a személyes adatok véletlen vagy jogellenes megsemmisítés, elvesztés, megváltoztatás, jogosulatlan nyilvánosságra hozatal vagy hozzáférés elleni védelme érdekében.
Személyes adatok nem továbbíthatók az EU-n és az EGT-n kívüli országba vagy területre.

Begyűjtött információk

Az általunk gyűjtött információk az ügyfelek/leendő ügyfelek és vállalatunk közötti kapcsolatfelvétel módjától függően változnak. Ezeket az információkat csak akkor gyűjtjük, ha az ügyfelek/leendő ügyfelek önként és tudatosan beleegyeznek abba, hogy elküldjék nekünk.

Az információ felhasználása

Az ügyfelek/leendő ügyfelek által megadott személyes adatokat csak arra a célra használjuk fel, amelyre azokat megadtuk, azaz reklámozásra, marketingre és reklámozásra, kapcsolatfelvételre, visszaigazolásokra, rendelésfeldolgozásra, nyereményjátékokra.

Személyes adatok az ügyészség, a rendőrség, a bíróságok és más felhatalmazott állami szervek részére is átadhatók a jogszabályi rendelkezések alapján és keretein belül, valamint kifejezetten megfogalmazott kérések alapján.

Személyes adatok

A SARMELO SRL nem tehető felelőssé a hibákért, amelyek az ügyfelek/leendő ügyfelek hanyagságából adódhatnak a megadott információk biztonsága és bizalmas jellege tekintetében.

Az ügyfelek/leendő ügyfelek személyes adatait a SARMELO SRL csak a megadott célra használhatja fel. Az adatokat arra használjuk, hogy az ügyfeleknek/leendő ügyfeleknek reklámmal, marketinggel és reklámmal kapcsolatos értesítéseket küldjünk, hogy kapcsolatba lépjünk az ügyfelekkel/leendő ügyfelekkel a kérések, visszaigazolások, megrendelések feldolgozása, valamint a nyereményjátékokban kisorsolt nyeremények közlése érdekében.

A SARMELO SRL nem ad el, nem kínál, nem cserél e-mail címeket és az ügyfelek/leendő ügyfelek személyes adatait, nem ad ki személyes adatokat más harmadik félnek az ügyfelek/leendő ügyfelek kifejezett hozzájárulása nélkül.

A www.aondeco.ro vállalja, hogy az oldal felhasználóinak személyes adatait nem továbbítja harmadik félnek, és azokat kizárólag az ügyfelekkel való kapcsolatfelvétel, valamint az oldal működésével és ajánlataival kapcsolatos szempontokról való tájékoztatás céljából használja fel.

A vállalat megőrzi a személyes adatokat, és felhasználja azokat a felhasználók tájékoztatására a www.aondeco.ro oldalon lévő fiókjuk állapotáról, a megrendeléseik alakulásáról és állapotáról, valamint a kínált termékek és szolgáltatások értékelésére. A www.aondeco.ro heti hírlevélben értesítheti a felhasználókat az aktuális ajánlatokról, valamint üdvözleteket, ajándékutalványokat vagy egyéb különleges üzeneteket küldhet.

A www.aondeco.ro nem támogatja a SPAM-et. Bármely felhasználó, aki kifejezetten megadta e-mail címét a www.aondeco.ro oldalon, lemondhat arról, hogy azt eltávolítsuk az adatbázisunkból.

Ha a felhasználók a továbbiakban nem kívánják megkapni a www.aondeco.ro hírlevelet, bármikor leiratkozhatnak, ha erről értesítést küldenek nekünk.

Információért és támogatásért a 0765 439 186-os telefonszámon vagy a office@aondeco.ro e-mail címen veheti fel velünk a kapcsolatot.

A 677/2001. sz. törvény értelmében Önnek joga van az adatokhoz való hozzáféréshez, az adatokkal kapcsolatos beavatkozáshoz, ahhoz, hogy ne legyen egyedi döntés tárgya, valamint ahhoz, hogy jogi lépéseket tegyen. Önnek joga van továbbá tiltakozni az Önre vonatkozó személyes adatok feldolgozása ellen, és kérheti az adatok törlését, kivéve a törvényben meghatározott helyzetekben. Ezen jogok gyakorlása érdekében keltezett és aláírt írásbeli kérelmet küldhet nekünk a következő címre: 3-5 Heliade Entre Vii Street, Sector 2, Bukarest.

Ügyfélszámla törlése

A www.aondeco.ro üzletben lévő fiók tulajdonosaként kérheti annak törlését. Kérjük, küldje el nevét, címét, e-mail címét és a www.aondeco.ro e-mail címünkre az ügyfélszámát. Töröljük az Ön regisztrációját és az ügyfélszámlájához kapcsolódó összes információt, kivéve, ha a törvény által előírt megőrzési idő vonatkozik ezekre az adatokra. Ezt követően a fiókja többé nem lesz elérhető.

Ingyenes szállítás

33.000 Ft feletti rendelés esetén

A visszatérés lehetősége

14 napos visszaküldési időszak

100%-ban biztonságos fizetés

Biztonságos fizetés Stripe