Your Cart

Felhasználási feltételek

Az aondeco.ro weboldal a SARMELO SRL jogi személy tulajdonát képezi, székhelye Bukarest, 3-5 Heliade Entre Vii utca.

Az aondeco.hu online kereskedelmi webhely használata a jelen feltételek elfogadását jelenti. Annak érdekében, hogy az oldalt a legjobb feltételek mellett használhassa, javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el a feltételeket. A SARMELO SRL fenntartja magának a jogot, hogy ezen rendelkezéseket további értesítés nélkül módosítsa. Az Általános Szerződési Feltételek legfrissebb változata bármikor online elolvasható az oldal oldalainak megnyitásával.

A SARMELO SRL felvállalja a jogot, hogy előzetes beleegyezés és a felhasználók vagy harmadik felek értesítése nélkül bármikor módosítsa az oldal tartalmát, megváltoztassa a struktúrát, a hozzáférhetőséget, vagy leállítsa az oldalon történő információszolgáltatást. Indokolt okok miatt a SARMELO SRL fenntartja a jogot, hogy értesítés és felelősség nélkül korlátozza az oldal bizonyos részeihez, bizonyos létesítményekhez való hozzáférést, bizonyos IP-címekhez hozzáférési korlátozásokat vonjon be, ha úgy ítéli meg, hogy a magatartás vagy a tevékenység alapján. az ügyfél / vásárló az oldalon, cselekedetei bármilyen módon károsíthatják a SARMELO SRL-t.

KORLÁTOLT FELELŐSSÉG

Az oldalhoz való hozzáférés beleegyezését jelenti, hogy a használat saját felelősségére történik. A SARMELO SRL nem vállal felelősséget semmilyen közvetlen vagy közvetett incidensért vagy bármilyen egyéb veszteségért, költségért vagy kiadásért, amely az oldal adatletöltéseken (képek, hangok, videók, szövegek) keresztül történő elérése vagy böngészése következtében merül fel.

A SARMELO SRL semmilyen körülmények között nem vállal felelősséget semmilyen közvetlen, közvetett, véletlen vagy különleges károkért, amelyek az oldal használatából vagy használatának képtelenségéből erednek, és nem vállal felelősséget a hibákból, mulasztásokból, megszakításokból, hibákból, meghibásodásokból, késedelmekből eredő károkért. üzemeltetés vagy átvitel, vagy a webhely teljesítményének bármilyen meghibásodása.

Az oldal tartalma gondossággal és felelősséggel készült. A hibák azonban nem lehetetlenek. Emiatt a SARMELO SRL nem vállal felelősséget a nyomtatási vagy megjelenítési hibákért, képek, textíliák stb.

Az aondeco.hu oldal tartalmát (szövegek, termékleírások, műszaki leírások, képek, szimbólumok) szintén a beszállítók képviselőivel együttműködve állítjuk össze. Az oldalon a termékek mellett elhelyezett képek tájékoztató jellegűek, a szállított termékek eltérhetnek a képeken láthatóktól. Az ilyen helyzetek elkerülése érdekében célszerű előzetesen egyeztetni cégünk értékesítési tanácsadójával. A SARMELO SRL nem vállal felelősséget az oldalon megjelenített termékek jellemzőiért és specifikációiért, ezeket az egyes márkák képviselői vagy az általuk engedélyezett importőrök bocsátják rendelkezésünkre. A SARMELO SRL és partnerei fenntartják a jogot a termékleírások és műszaki adatok előzetes értesítés nélküli megváltoztatására.

A SARMELO nem vállal felelősséget a vírusok, hibák, emberi tevékenység vagy a számítógépes rendszer meghibásodása által okozott károkért, illetve az eszközökön történő átvitel során fellépő egyéb hibákért, meghibásodásokért vagy késésekért.

A SARMELO SRL nem vállal felelősséget és nem tehető felelőssé az ezen az oldalon vásárolt termékek felelőtlen használatából eredő károkért. Nem garantált, hogy az aondeco.ro webhelyen található termékek folyamatosan raktáron lesznek. A SARMELO SRL nem vállal garanciát arra, hogy az aondeco.ro oldalról rendelt termékek kielégítik a vásárló/vásárló minden kívánságát a megrendelt termékekkel kapcsolatban.

SZELLEMI ÉS IPARI TULAJDONJOG

Az oldal teljes tartalma – képek, szövegek, grafikák, szimbólumok, webes grafikák, szkriptek, programok és egyéb adatok – a SARMELO SRL és beszállítói kizárólagos tulajdonát képezik, és szerzői jogvédelem alatt állnak (84/1998. sz. védjegyek és földrajzi jelzések, valamint az ipari formatervezési mintákról szóló 129/1992. sz.

Ha bármilyen problémát vagy a szellemi tulajdonjogok megsértését tapasztalja ezen az oldalon, kérjük, értesítsen minket a giftstudio@aondeco.ro címen.

A vásárló/vásárló az oldal tartalmát csak személyes vagy nem kereskedelmi célokra másolhatja, továbbíthatja és/vagy használhatja fel. A webhely és/vagy tartalom egészének vagy egy részének másolása, tárolása, módosítása vagy továbbítása a SARMELO SRL kifejezett írásos hozzájárulása nélkül tilos, és a vonatkozó törvények szerint büntetendő.

TERMÉKEK ÉS ÁRPOLITIKA

Az aondeco.ro weboldalon keresztül értékesített termékek a SARMELO SRL tulajdonát képezik. A SARMELO SRL garanciát vállal arra, hogy a termékek újak, speciális kartondobozokba vannak csomagolva, és a kiszállításkor a hatályos jogszabályoknak megfelelően fiskális számlát is mellékelnek hozzá.

A termékeket a rendelkezésre álló készleten belül kínáljuk, ezért a SARMELO SRL fenntartja a jogot, hogy indokolt okokból ne teljesítse a rendelést, ha az adott termék már nem szerepel az aktuális kínálatban az oldalon. A SARMELO SRL ezzel egyidejűleg vállalja, hogy a raktáron lévő termékek elérhetőségétől függően frissíti az oldalon található termékkínálatot.

Az oldalon a terméklistában feltüntetett árak az ÁFA-t (19%) tartalmazzák, de a szállítási költséget nem. A szállítási költségek a „Hogyan vásárolhatok?” rovatban, a „Kosár” részben pedig a termék teljes ára (ÁFA-val) és a megrendelés teljes ára (szállítási költség és ÁFA is) jelennek meg. Megjelenik. A számlára nyomtatott vételár megegyezik a SARMELO SRL értékesítési tanácsadó által a megrendelés határozott megrendelésként történő visszaigazolásakor megállapított vételárral.

A SARMELO SRL vállalja, hogy az árakat és a termékek jellemzőivel és elérhetőségével kapcsolatos információkat az oldalon helyesen megjeleníti. Rendszerhibák azonban továbbra is előfordulhatnak az árak megjelenítése vagy kiszámítása során. Ebben az esetben a megrendelés végső árának az értékesítési tanácsadóval közösen telefonon megállapított ár minősül. Ha ez utóbbi megváltoztatja a megrendelésben szereplő áruk és/vagy szolgáltatások mennyiségét, erről a vevőt a SARMELO SRL-nek a megrendelés leadásakor megadott e-mail címén vagy telefonszámán értesíti és a kifizetett összeget visszaküldi.

Az aondeco.hu oldal tartalmát (szövegek, termékleírások, műszaki leírások, képek, szimbólumok) szintén a beszállítók képviselőivel együttműködve állítjuk össze. Az oldalon a termékek mellett elhelyezett képek tájékoztató jellegűek, a szállított termékek eltérhetnek a képeken láthatóktól. Az ilyen helyzetek elkerülése érdekében célszerű előzetesen egyeztetni cégünk értékesítési tanácsadójával. A SARMELO SRL nem vállal felelősséget az oldalon megjelenített termékek jellemzőiért és specifikációiért, ezeket az egyes márkák képviselői, vagy az általuk engedélyezett importőrök bocsátják rendelkezésünkre. A SARMELO SRL és partnerei fenntartják a jogot a termékleírások és műszaki adatok előzetes értesítés nélküli megváltoztatására.

Ingyenes szállítás

33.000 Ft feletti rendelés esetén

A visszatérés lehetősége

14 napos visszaküldési időszak

100%-ban biztonságos fizetés

Biztonságos fizetés Stripe