Your Cart

VISSZAKÜLDÉSI POLITIKA

A Vevőnek jogában áll 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállni a Szerződéstől, illetve visszaküldeni egy Árut vagy lemondani a Szolgáltatásról.

Így a 34/2014. számú GEO szerint az Áru visszaküldésének vagy a Szolgáltatásról való lemondás határideje 14 napon belül lejár:

  • az a nap, amikor a Vevő az utolsó Árut fizikailag birtokba veszi – ha a Vevő egy megrendeléssel több terméket rendel, amelyeket külön szállítanak
  • az a nap, amelyen a Vevő az utolsó Árut vagy darabot fizikailag birtokba veszi – több tételből vagy részből álló termék szállítása esetén,

Ha a Vevő úgy dönt, hogy eláll a Szerződéstől, e-mailt küld a következő címre: office@aondeco.ro

Ha az Ügyfél/Vásárló a szerződéstől való elállást kéri a szerződéstől való elállás törvényes határidején belül, köteles az adott termékhez mellékelt ajándékokat is visszaküldeni. A Megrendelés kiegyenlítése esetén az Eladó az összeget legfeljebb 14 (tizennégy) napon belül visszatéríti attól a naptól számított 14 (tizennégy) napon belül, amikor a Vevő tájékoztatta az Eladót a szerződéstől való elállási döntéséről, valamint a Vevő által visszaküldött termékek kézhezvételét követően. Az összeg az alábbiak szerint kerül visszatérítésre:

  • online kártyás fizetéshez -> visszatérítéssel arra a számlára, amelyről a fizetés történt;
  • Megrendelések Fizetett visszatérítése / Bankkártya> banki átutalással;

Az eladó elhalaszthatja a visszatérítést az áru eladásáig.

Ha a Vevő által megrendelt Árut és/vagy Szolgáltatást az Eladó nem tudja kiszállítani, úgy az Eladó erről a Vásárlót/Vevőt tájékoztatja és az Áru és/vagy a Szolgáltatás értékét legfeljebb 7 napon belül visszaküldi a Vevő számlájára. (hét) nap attól a naptól számítva, amikor az Eladó erről a tényről tudomást szerzett, vagy attól a naptól számítva, amikor a Vevő kifejezetten kifejezte szándékát a Szerződés felmondására.

Ingyenes szállítás

33.000 Ft feletti rendelés esetén

A visszatérés lehetősége

14 napos visszaküldési időszak

100%-ban biztonságos fizetés

Biztonságos fizetés Stripe